Dolar 32,5826
Euro 34,6662
Altın 2.527,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

TRT’nin uzman isimleri iletişim öğrencileriyle buluştu

TRT ve Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İletişim Fakültesi iş birliğiyle hazırlanan “İletişim ve Medya Eğitimi” isimli çevrim içi eğitim programı, öğrencilerin yoğun katılımı ile tamamlandı.

TRT’nin uzman isimleri iletişim öğrencileriyle buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2021 20:50

TRT ile akademik dünya arasında köprü kurmak amacıyla düzenlenen “İletişim ve Medya Eğitimi” programı kapsamında, TRT’nin alanında uzman isimleri ile ASÜ İletişim Fakültesi öğrencileri üç gün süreyle bir araya geldi.

Spiker Selin Iğnak Özgür, Video Editörü Mert Celal Özkan, Dijital Kampanyalar Uzmanı Sümeyye Olcay, Editör Ogün Öcek, Prodüktör Filiz Özdemir Arıcıoğlu ve Editör Galip Eraydın, programa eğitmen olarak katıldı. TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığından Derya Gümüş ve Geleceğin İletişimcileri Yarışması Kurumsal İletişim Temsilcisi Nurten Erdem de öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programında, “TRT’de Kariyer Hayatı,” “Topluluk Karşısında Konuşma ve Etkili Hitabet,” “Temel Diksiyon Kuralları,” “Dijital Video Hikâye Anlatımı,” “Dijital İçerik Pazarlama,” “Dijital Medyada İçerik Yönetimi,” “Arama Motoru Optimizasyonu,” “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Tanıtımı,” “Radyo Yayıncılığı” ve “Uluslararası Habercilik” konu başlıkları anlatıldı.

Öğrenciler, eğitim çalışmalarının son derece verimli geçtiğini belirterek, bilgilendirici ve eğlendirici bir etkinlik olduğunu söylediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.