Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Tuğrul Karacaer: Aksaray’da en güçlü alternatifiz

Tuğrul Karacaer: Aksaray’da en güçlü alternatifiz
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2023 13:47

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı aday adayı Tuğrul Karacaer, Aksaraylı vatandaşların değişim istediğini belirterek eli çantalı siyasetçi istemediklerini dile getirdi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Aksaray Belediyesi Başkan adayı olan Tuğrul Karacaer, önemli açıklamalarda bulundu. Aksaray’ın değişim istediğini ifade eden Karacaer, sahadaki en güçlü alternatif olduğunu belirtti.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı aday adayı Tuğrul Karacaer, yaklaşık 3 aydır sahanın içinde bulunduklarını ve seçim atmosferinin nabzını tuttuklarını ifade ederek “Aksaray seçim atmosferini yalnızca İYİ Parti olarak yaşıyoruz. Çünkü sahada sadece biz varız. Yaklaşık 3 aydır sahadaki seçim çalışmalarıma devam ediyorum. Sahada gitmem gereken bütün kritik ziyaretlerimi gerçekleştirdim. Aksaraylı vatandaş artık değişim istiyor. Bu değişimin ilk şartlarından birisi de kendisinden birisinin olması oluyor. Aksaray’da doğu büyüyen ve Aksaray’da yaşayan birilerinin şehri yönetmesi isteniyor. Vatandaşımız eli çantalı olarak nitelendirilen siyasetçilerden bıktığını aktarıyor. Particilik adı altında Ankara’dan gönderilen siyasetçilere sabırlarının kalmadığını söylüyorlar. Bu noktada vatandaşa alternatif bir isim olarak adaylık başvurumuzu yaptık. Bu süreçte vatandaşımıza kazansak da kaybetsek de şehrimiz ile birlikte olduğumuzu aktarıyoruz.” şeklinde konuştu.

23 senedir Aksaray Vergi Dairesi’nde görev yaptığını, adaylık için istifa ettiğini söyleyen Karacaer, “Neden aday oldunuz diye sorarsanız, bizim Aksaray sevdamız var. Bizim Aksaray için umutlarımız var. Biz artık Aksaray’ı 20 yıldır yöneten zihniyetin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Artık Aksaray’a farklı bir el değmesi lazım diyoruz. Aksaray medeniyetlerin beşiği, Türkiye’nin ortasında. O kadar güzel bir yerde ki ama Aksaray mevcut iktidardan ne yerel olarak ne genel olarak istediği yatırımı alamadı. Bu hizmeti, yatırımı getireceğimizi biz vatandaşlarımıza söylüyoruz, anlatıyoruz. Tabii bunlar projelerle yapılacak, projelerimiz hazırlanıyor, çoğu hazır. Aksaray’a vizyon getirecek mega projelerimizi ekibimizle mühendislerimizle, mimarlarımızla, esnaflarımızla, sanayicilerimizle yapacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı kazanan Tuğrul Karacaer ve İYİ Parti olacak. Gerçek kazananını da Aksaray olacak” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.