Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Türemiş: Türkiye için güzel günler yakındır

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş “Oylarını her geçen gün artıran tek parti İYİ Parti. Güzel günler yakındır” dedi.

Türemiş: Türkiye için güzel günler yakındır
Aksaray Anadolu AŞ
4 Ekim 2021 11:35

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş mevcut iktidarın artık ülkedeki ve Aksaray’daki birçok soruna yetişemediğini belirterek, “Hemşerilerimiz ve ülkemiz genelindeki tüm vatandaşlarımız ağır ekonomik şartlardan, her geçen gün artarak devam eden enflasyondan ve temel gıda başta olmak üzere iğneden ipliğe gelen zamlardan dolayı canından bezme noktasına gelmiştir. Mevcut iktidar memura, işçiye kaşıkla zam verirken, özellikle son 2 ay içerisinde, A’dan Z’ye, başta temel gıda maddeleri olmak üzere; doğalgaz, elektrik, benzin, mazot ve LPG’ye gelen zamlardan dolayı vatandaşlarımız ne yapacağını şaşırmış durumdadı. Vatandaşlar bu zamlarla nasıl mücadele edeceğine karar veremez hale gelmiştir” dedi.

“ÇAREYİ İYİ PARTİ’DE ARIYORLAR”

Türemiş “Tüm hemşerilerimizin yakından takip ettiği gibi sürekli sahada olan parti, İYİ Parti’dir. Vatandaşın sorunlarını ve dertlerini dinleyip yetkililere ulaştırmak için Milletvekilimiz ve tüm Parti Teşkilatı’mız ile sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda gördük ki vatandaşımız kötü gidişata dur diyecek bir çıkış aramaktadır. Ülkemizde ve Aksaray’ımızda her geçen gün oyunu yükselterek Türkiye’nin her kesimini kucaklayan İYİ Parti’de çareyi aramaktadır” ifadelerini kullandı.

“İKTİDAR ÇÖZEMEDİĞİ SORUNLARI YENİ VAAT GİBİ SUNUYOR”

Pazartesi gününden itibaren yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Türemiş “2018 genel seçimleri ve 2019 yerel seçimleri de dahil olmak üzere sahalardaki çalışmamızı tempomuzu arttırarak devam ettirdik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ülkemizi karış karış gezip, vatandaşlarımızın sorunlarını ülke gündemine ve meclis gündemine taşımasından vatandaşlarımızın memnuniyetinin her geçen gün arttığını hep birlikte takip etmekteyiz. Biz de ilimizde partimizin il, ilçe, belde teşkilatları dahil olmak üzere tüm unsurlarımıza ilimizde saha çalışmalarımıza devam ederek çalmadığımız kapı, kucaklaşmadığımız hemşehrimiz kalmayana kadar devam edeceğiz. Sene olmuş 2021 hala Aksaray’ın çözülmedik onlarca sorunu dururken, birileri yapay gündemlerle sanki Aksaray’ın hiçbir sorunu yokmuş gibi davranmaya devam ediyor. Hala musluklarımızdan içilemeyen su sorunu çözülmemişken bir de milletin aklıyla dalga geçer gibi ne zaman sıkışsalar tren yolu ile ilgili ya bir ihale süreci başlıyor ya bir fizibilite çalışması. Biz sahada görüyoruz ki artık mevcut iktidarın milletvekilleri, söz verdikleri ama yapamadıkları vaatleri ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar. Ama bilmeliler ki hemşerilerimiz artık bu sözleri inandırıcı bulmuyor. Kendileri de aslında yapmış oldukları saha çalışmalarında vatandaşların kendilerini olan tepkilerinin farkındalar ama ne yapacaklarını bilmiyorlar” açıklamasında bulundu.

“ANKETLER İYİ PARTİ DİYOR!”

Türemiş bugün Türkiye’de her geçen gün oylarını artıran tek partinin İYİ Parti olduğuna dikkat çekerek, “Taraflı tarafsız bütün anket kuruluşları ülke genelinde ve Aksaray’da İYİ Parti’ye olan teveccühü anketlere yansıtıyor. Yandaş medya dahil olmak üzere iktidara yakın herkes bu gerçeğin farkında. Bugün seçim olsa İYİ Parti Türkiye’nin en büyük partisi olacak. İYİ Parti ülkemizi yaşadığı başta ekonomik sıkıntılar ve birçok sorunlardan kurtaracak tek parti olarak görülmektedir. Bunu bizler değil, iktidara yakın olan tüm kaynaklar söylüyor” şeklinde konuştu. .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.