Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Ümit Özdağ Aksaray’a geldi

Ümit Özdağ Aksaray’a geldi
Aksaray Anadolu AŞ
8 Aralık 2023 22:09

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ , 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını başlatmak için Aksaray’a geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aksaray’da esnafı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Özdağ, partisinin yerel seçimlerde, İç Anadolu’da yükseliş göstereceğini belirterek, şunları söyledi:

”Zafer Partisi genel merkezi heyeti olarak, Aksaray´a hem esnaf ziyareti yapmak hem de yerel seçim öncesi teşkilatlarımızla istişarede bulunmak amacıyla geldik. Bu seçimlerde, İç Anadolu´da Zafer Partisi’nin önemli bir yükselişi görülecek. Bundan önce Nevşehir ile Kırşehir´de ziyaretlerimiz oldu. Yarın da Ankara´da bir kitap fuarına katılacağım, sonrasında ise Eskişehir´den seçim çalışmalarımız sürecek. Gittiğimiz her yerde, partimize olan ilginin nasıl artığını, büyüdüğünü ve nasıl bir patlamaya dönüştüğünü memnuniyetle görüyoruz. Biz de halkın içinde doğruları söyleyerek, siyasetimize devam ediyoruz.”

Ümit Özdağ, Aksaray’da geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Mine Nur Uysal’a üzüntüsünü dile getirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.