Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Uygulamalı eğitimleri önemsiyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin akademik gelişimlerine pozitif manada değer kazandıracağını düşündükleri uygulamalı eğitimlere ağırlık vereceklerini belirtti.

Uygulamalı eğitimleri önemsiyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ocak 2017 15:07

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin akademik gelişimlerine pozitif manada değer kazandıracağını düşündükleri uygulamalı eğitimlere ağırlık vereceklerini belirtti.

TBMM Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette uygulamalı eğitimlere verdikleri önemden ve bu eğitimlerin kapsamını genişletmeye yönelik projelerinin olduğundan söz eden Prof. Şahin, pek çok kurumla önemli işbirliği protokolleri imzaladıklarını belirtti. Bu protokolleri sadece imzadan ibaret protokoller olarak görmediklerini, mutlaka öğrencilere ve topluma fayda sağlayacak etkinliklere çevirmek adına gayret gösterdiklerini dile getiren Şahin, “Biz faydalı olmayı merkeze alan çalışmalar üretiyoruz. TBMM ile de öğrencilerimize önemli katkılar sağlayacak bir takım çalışmalar yapmak arzusundayız. Başta Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri olmak üzere, ASÜ’lü öğrencilerin Meclis çalışmalarını yakından izlemeleri ve milletvekillerini ziyaretleri gibi uygulamalı eğitimler yapmayı planlıyoruz. Bunun, öğrencilerimize ciddi faydaları olacağı kanaatindeyiz” dedi.

TBMM Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi de, bu uygulamanın hayata geçmesi noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı istişare ile devam etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.