Dolar 32,4851
Euro 34,7549
Altın 2.401,75
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Az Bulutlu
Aksaray
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Uyuşturucu, tüfek ve tarihi eser ele geçirildi!

Aksaray’da bir şahsın müstakil evine yönelik uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri uyuşturucuyla birlikte çok sayıda tarihi eser, tüfek ve mermi ele geçirdi.

Uyuşturucu, tüfek ve tarihi eser ele geçirildi!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Temmuz 2021 16:36

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Aksaray’ın merkeze bağlı Karacaören Köyü’nde bir şahsın müstakil evinin bahçesinde kenevir yetiştirdiği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma KOM ekipleri ev ve şüpheliye yönelik teknik ve fiziksel takip başlattı. Yaklaşık 1 hafta süren takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

Müstakil eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheli F.Ç. yakalanarak gözaltına alınırken, ev ve bahçesinde yapılan aramada 15 gram kubar esrar maddesi, 11 adet tarihi eser olan sikke, 8 adet tarihi eser obje, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 15adet tabanca mermisi ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki sorgusunun ardında adli makamlara sevk edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.