Dolar 32,5289
Euro 34,8049
Altın 2.431,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Vali Aydoğdu halkın içinde, halkla iç içe

Vali Aydoğdu halkın içinde, halkla iç içe
Aksaray Anadolu AŞ
13 Nisan 2022 00:38

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu gerçekleştirdiği ziyaretlerle ve katıldığı programlarda halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu gerçekleştirdiği ziyaretlerle ve katıldığı programlarda halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray’da yaptığı çalışmalar ile takdir toplarken bu çalışmalar arasında halkla kaynaşma ciddi bir bölümünü oluşturuyor. Zaman zaman halkın arasına karışıp onların dertlerini dinleyen, sohbet edip sorunlarını çözüme kavuşturmak için azami gayret gösteren Vali Aydoğdu halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Devleti ve Cumhurbaşkanı’nı temsilen Aksaray’da yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve geldiği günden bu yana halkın içinde halkla iç içe olan attığı güzel ve özel adımlarla Aksaraylıların gönlünde taht kuran Vali Aydoğdu, sıra dışı bir yönetici profili çizmeye devam ediyor.

Vali Aydoğdu makamda durmak yerine mahalleleri, işyerlerini, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ziyaret ederek; esnafın, işçilerin, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, genç-yaşlı tüm vatandaşların her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

Görev aldığı Aksaray Valiliği‘nde makamının kapısını halka açan, bununla yetinmeyip köy köy, ilçe ilçe dolaşarak vatandaşın sorunlarını dinleyen Vali Aydoğdu, ürettiği çözümlerle birçok icraata imza attı.

7’den 70’e tüm Aksaraylılarla bir araya gelen, esnafları, okulları, fabrikaları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, çiftçileri, öğrenci yurtlarını ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan Vali Aydoğdu; “Vatandaşların sorunlarını çözmek, ilimizin tanıtımı ve gelişimi için çalışmak bizlerin en asli görevidir. Bu kapsamda gerek çalışma arkadaşlarım gerekse bizler mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” .

Vatandaşların sorunlarını çözmek ve taleplerini değerlendirmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğine vurgu yapan Vali Aydoğdu; ” Halkla iç içe hizmeti esas bildik ve bu nedenle her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, dertlerini, sıkıntılarını dinliyor, sohbet ediyor ve misafirleri oluyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için çok değerli olduğunun altını çizen Vali Aydoğdu; vatandaşlarımızın fikirleri bizler için büyük bir öneme sahip. Bu nedenle her fırsatta gerek esnaflarımızla gerekse ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyor; onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz”

Toplumun her kesiminden vatandaşların hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını kendilerine iletebileceklerine vurgu yapan Vali Hamza Aydoğdu; “Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurumların kapıları vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır. Bizler sorun, görüş ve talepleri yerinde dinleme gayretindeyiz. Bu nedenle ilçe, kasaba ve köylerimize ziyaretlerimiz oluyor. Muhtarlarımızla bir araya geliyoruz” ifadelerine yer verdi. (haberaksaray.com / Deniz Kurtoğlu)

Aydoğdu Aydoğdu Aydoğdu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.