Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Vali Aydoğdu, öğrenci toplulukları temsilcileriyle buluştu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ‘Gençlik Buluşmaları’ programı kapsamında Aksaray Üniversitesi öğrenci toplulukları temsilcileri ile bir araya geldi.

Vali Aydoğdu, öğrenci toplulukları temsilcileriyle buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2021 16:25

Vali Aydoğdu gençlerle hayallerini, projelerini ve Aksaray’ı konuştu. Gençleri iyi anlamanın önemini belirten Vali Aydoğdu söz alarak fikirlerini paylaşan gençleri dikkatle dinledi.

Aksaray Üniversitesinin altyapısı çok iyi bir üniversite olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu üniversitelerin bulundukları şehrin çatısı konumundu olduğunu belirtti.

Aksaray Üniversitesinin 23 bin öğrencisinin bulunduğunu kaydeden Vali Aydoğdu: “Sizlerle bir araya gelerek bir iletişim kanalı oluşturmak istiyoruz. Bu şehir için fikriniz olabilir, projeniz olabilir, biz bunu önemsiyoruz”dedi.

Yapılan konuşmalarda gençlerin Türkiye’nin geleceği şeklinde söylendiğini aslındı gençliğin Türkiye’nin bugünü olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; “Ülke olarak şehir olarak iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var. Gençler sizlere her alanda ihtiyacımız var ‘dedi.

blank

Gençlerle karşılıklı soru cevap şeklinde geçen programda yürüttükleri topluluk çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aydoğdu; Aksaray’ın turizm, tarım ve sanayide çok büyük potansiyeli bulunduğunu bu noktada Aksaray’ın gelişimine katkı sağlayacak fikir ve projelere açık olduklarını belirtti. Üniversite Öğrenci Topluluklarının yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin önemsediklerini aktaran Vali Aydoğdu üzerlerine düşen konularda destek olacaklarını söyledi.

Programa katılan Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Gençlik Spor Bakanlığı Baş Müfettişi Ramazan Okan Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mahmut Akkuş, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ında katıldığı programda gençlerle tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.