Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Vali Aydoğdu: Umutsuzluğa kapılmadan, aşkla şevkle çalışmalıyız

Vali Aydoğdu: Umutsuzluğa kapılmadan, aşkla şevkle çalışmalıyız
Aksaray Anadolu AŞ
10 Ekim 2022 17:39

Vali Hamza Aydoğdu Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Vali Hamza Aydoğdu Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.  Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’ında hazır bulunduğu ziyarette Okul Müdürü Faize Telli ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Aydoğdu yenilenen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Okul koridorlarında bulunan dolapların ne amaçla kullanıldığını soran Vali Aydoğdu’ya; 520 öğrencisi bulunan okulda öğrencilerin derslerdeki verimliliğinin artırılması amacıyla cep telefonlarını dolaplara bıraktığı bilgisi verilirken uygulamanın öğrenci öğretmen iletişimini olumlu yönde geliştirdiğini öğrencilerinde eğitim programına olan ilgisini arttırdığı belirtildi.

Okulda görev yapan tüm öğretmenlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, bir süre görüştüğü öğretmenlerle eğitim, gençlik, gelecek konu başlıklarında bir süre sohbet etti. Okulda, öğrencilerde ve öğretmenlerde gördüğü samimiyeti ifade eden Vali Aydoğdu; samimiyet, azim ve gayretle her işin başarıya ulaşacağını kaydetti.

-Bizim bir derdimiz olmalı

Aile, gençlik ve eğitim konularında herkese büyük görevler düştüğünü, bu konularda öğretmenlere her zaman daha fazla görev düştüğünü ifade eden Vali Aydoğdu; “Bizim bir derdimiz olmalı. Bir kalbi bir ruhu bir hayatı kurtarmak için el ele vermeliyiz. Dertlenmeliyiz. Her şey eninde sonunda bitiyor. Çünkü iki kapılı bir handayız. Geriye ne bırakacağız. O nedenle size geliyoruz. Bizim sizden (öğretmenler) başka gidecek kapımız yok. Hep beraber iyi olanı güzel olanı çoğaltmalı, bunu Aksaray’dan başlayarak yer yerde yaymalıyız. Umutsuzluğa kapılmadan, aşkla şevkle çalışmalıyız” dedi.

-Sürpriz doğum günü

Okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Çelik’in 60. Yaş günü olması nedeniyle öğretmen arkadaşları tarafından hazırlanan pastayı Çelik ile birlikte kesen Vali Aydoğdu; Çelik’i tebrik ederek doğum gününü kutladı.

İnsanların bedava olan şeyleri birbirinden esirgememesi gerektiğini vurgulayan Vali Aydoğdu; “Teşekkür ederim. Özür dilerim. İyi ki varsın” cümlelerinin büyük anlamlar ifade ettiğini ancak bedava olan bu kelimelerin insanların birbirinden esirgediğini söyledi. Bu insani değerlerin çocuklara, gençlere aktarılmasının büyük önem arz ettiğini kaydeden Vali Aydoğdu; bunun içinde barındırdığı güzelliklerin tüm topluma yayılması için hep beraber çalışmaya gayret göstereceklerini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.