Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 20°C

Vali Aydoğdu, vatandaşı tek tek dinliyor

Vali Aydoğdu, vatandaşı tek tek dinliyor
Aksaray Anadolu AŞ
22 Haziran 2023 10:41

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, “Açık Kapı Programı” kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini tek tek dinledi.

“Açık Kapı”, vatandaşların arzu ettikleri zaman Açık Kapı Şube Müdürlüğüne giderek yaşadıkları sorunları, istek ve önerileri iletebilecekleri sosyal bir platform oluyor. Vatandaşlar platform sayesinde yalnızca yüz yüze değil dijital ortamlarda da görüş ve önerilerde bulunabiliyorlar.

Aksaray’da Açık Kapı Şube Müdürlüğü kapsamında ilerletilen “Açık Kapı” programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşmeye devam ediyor.

Vali Aydoğdu’nun bizzat katılımıyla gerçekleşen programda Aksaraylı vatandaşların etkin bir şekilde katılım sağladığı görüldü.

Vali Aydoğdu burada gerçekleştirdiği programda; “Devletimizin tüm imkânları ile milletimizin hizmetindeyiz” ifadelerine yer vererek vatandaşların sorun ve istekleri hakkında çözüm süreci içerisinde olunacağı vurgusu yaptı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.