Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Vali Aydoğdu’dan özel çocuk Burak ve ailesine özür ziyareti

Vali Aydoğdu’dan özel çocuk Burak ve ailesine özür ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mayıs 2021 17:37

Aksaray’da bir baba down sendromlu çocuğunu dışarı çıkarttığı için AFAD Müdürü Cezmi Türkmen’in kendisine hakaret ettiğini iddia etti.

“Down sendromlu özel bir çocuğa sahibim. AFAD Müdürü Cezmi Türkmen’in çocuğumu çıkardım diye bana etmediği hakaret kalmadı.” iddiaları sosyal medyada infiale sebep oldu.

Vali Aydoğdu’dan ‘özür’ ziyareti

Tam kapanmanın ilk günlerinde down sendromlu özel çocuğunu parka çıkardığı için AFAD müdürü tarafından hakarete uğrayan aileye, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu özür ziyaretinde bulundu.

Aydoğdu’ya ziyaretinde AFAD Müdürü ve Milli Eğitim Müdürü de eşlik etti.

Merkez Taşpazar Mahallesi’nde, geçtiğimiz gün down sendromlu çocuğunu parka götüren baba, AFAD Müdürü Cezmi Türkmen tarafından hakarete maruz kaldı. Baba, görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Videonun sosyal medyada tepki çekmesi sonrası Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, down sendromlu Burak’ı ve ailesini ziyaret etti.

Aydoğdu’ya AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik de eşlik etti.

Ziyareti sosyal medyadan duyuran Vali Aydoğdu, “AFAD Müdürümüz, İl MEM ve Özel İdare Genel Sekreterimizle, özel çocuğumuz Burak’ı ve sağlık çalışanı olan ailesini ziyaret edip çayını içtik. İyi ki varsınız” dedi.

Burada bir özür konuşması da yapan Vali Aydoğdu, “Sonuçta Şehr-i Süleha’nın sakinleriyiz. ‘İnsanlık hali’ diyebilmeliyiz. Biz birlikte kocaman bir aileyiz. Düşmüş olan kan şekerimizi baklava ile yükselttik. Ama daha tatlısı Burak’a sarılmak bütün yorgunluğumuzu aldı.” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

  1. Nilüfer Toprakçı dedi ki:

    Aksaray AFAD Müd. Cezmi Türkmen ; herkes Müdür olabilir. Ama insan olabilmek büyük meseledir.

  2. Hakkı Cansevwr dedi ki:

    Sonuçta hepimiz gün içerisinde stres veya il baskısından dolayı gerginlik yaşayabiliyoruz. Kamu görevlileri vatandaş ile devlet arasında köprü konumunda olduğu için çok büyük bir yük var omuzlarında. Eminin sayın müdürde olay soğuyunca ve sakinleştikten sonra pişman olmuşlardır. Özür dileyebilmekte bir erdemdir. Aslında ikili diyologla öözülebilecek bir konunun buralara kadar varması eminim her iki tarafıda üzmüştür. Aileyide olayı büyütmeden olgun tavırla heyeti kabul ettikleri için kutlarım. Ayrıca sayın valiyide personelinin yapmış olduğu bir hatayı telefi etmek için sarf ettiği çaba için tebrik ederim

  3. Rabia Şahin Bayraktar dedi ki:

    Sayın Cezmi Türkmen Aksarayin başına gelmiş en kaliteli insanlardandir . O büyük mesele olan insanlığı karakterinde sonuna kadar barındırmaktadır . Hem harika bir insan hem müthiş çalışkan bir yöneticidir. Böyle caliskan insanları yedirtmeyiz sonuna kadar arkandayiz . Sayın valimiz ile anonstan korkan cocumuzu ziyaret etmistir . Sayın Cezmi Türkmen aileye ve kıymetli çocuğuna asla hakaret etmemiştir . Çocuk yapılan anonstan korkmuştu .Yaşlı genç demeden kayıp vakalarına çalışanını göndermez bizzat kendi gidip bakar bu insanı harcatmayiz. Arkandayiz !

  4. Hacı dedi ki:

    Sosyal medyada tepki olmasa gidecekleri yok cezmi hangi yüzle orada?