Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Vali Aykut Pekmez Çimen ailesinin iftar konuğu oldu

Vali Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez ile Küçük Bölcek Mahallesinde Çimen ailesinin iftar konuğu oldu..

Vali Aykut Pekmez Çimen ailesinin iftar konuğu oldu
Aksaray Anadolu AŞ
25 Haziran 2016 00:27

Vali Aykut Pekmez, iftar saatinde, eşi Yeşim Pekmez ile Küçük Bölcek Mahallesinde yaşayan Üridiye ve Dede Çimen ve yanlarında kalan kızları Gülay Atçeken ailesini ziyaret etti. Vali Pekmez, eşi ile birlikte gittikleri ziyarette, Çimen ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı.

Ayakkabı boyayarak evinin geçimini sağlamaya çalışan Dede Çimen, ayrıca 2022 sayılı kanun kapsamında yaşlılık aylığı aldıklarını ve bu şekilde evlerinin kirasını ve ev geçimini sağladıklarını belirtti.

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali Pekmez, bu ayda herkesin ilk önce komşularından başlamak üzere; mahallesinde bulunan fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmaya onların sıkıntı ve sorunlarını giderme noktasında el birliği gönül birliği yapmaya davet etti.

Vali Aykut Pekmez Teravih namazında Kutlu köyündeydi.

Vali Aykut Pekmez teravih namazını Kutlu Köyü’nde kıldıktan sonra köy halkı ile beraber köy meydanına geçerek vatandaşlarla sohbet etti.

Köy halkının istek ve sıkıntılarını dinleyen Vali Pekmez, Aksaray’ın hububat hasadına başladığını belirterek: “Bütün çiftçilerimize bereketli ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Vali Pekmez, Ramazan ayının maddi ve manevi açıdan bütün halkımıza bereketli ve hayırlara vesile olmasını temenni ederek köy halkıyla vedalaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.