Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Vali Hamza Aydoğdu’dan Ramazan Bayramı mesajı

Vali Hamza Aydoğdu’dan Ramazan Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
12 Mayıs 2021 18:38

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Aydoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yüreklerimiz buruk, hatta biraz da hüzünlü bir şekilde, Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Bu bayramda, bazı gelenek göreneklerimizi yerine getiremeyeceğiz. Bayramların olmazsa olmazı, kalabalık aile buluşmaları, el öpmeler, komşu ziyaretleri yapamayacağız. Bütün bu fedakarlıklara, en değerli varlığımız olan sağlığımız için katlandığımızı unutmayalım.

Güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım. Sevgi için mesafeler engel değildir. Kalpten kalbe var olan gizli ama samimi ve güvenli yolları kullanalım.

Aldığımız tedbirlere özenle uymanız sayesinde vaka sayılarımız hızla düşüyor. Bu konuda sizlere müteşekkiriz. Ancak, rehavete kapılıp, hastalıklara davetiye çıkarmayalım. Bütün çabamız, sağlıklı bir biçimde iş yerlerimizi ve okullarımızı açabilmek içindir. Bunu birlikte başaracağız.

Bu vesile ile, başta şehit ve gazilerimizin muhterem ailelerinin, sağlık ve güvenlik çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın, tüm mesai arkadaşlarımızın ve il dışında, hatta yurt dışında olup gözü, kulağı burada olan, kalpleri Aksaray için atan kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Türk-İslam alemi ve insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.