Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Vali Hamza Aydoğdu’dan veda mesajı

Vali Hamza Aydoğdu’dan veda mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ağustos 2023 11:54

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Erzincan’a atanan Vali Hamza Aydoğdu, bir veda mesajı yayımladı.

Aydoğdu, “Aksaray’da görev yapmış olmaktan, Aksaray’a hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyuyor, buradan nice güzellikle ayrılıyor, kubbede hoş bir sada bırakmış olmayı yürekten arzu ediyorum” dedi.

Vali Aydoğdu veda mesajında şunları söyledi:

“Sevgili dostlar,

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Erzincan Valiliği’ne atanmam sebebiyle, 3.5 yıldır görev yaptığım Anadolu’nun kalbi Aksaray’a ve sizlere veda ediyorum.

Bu güzel şehre hizmet etme imkânı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Yapılan eser ve hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı Sayın Bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Burada çalışmaktan ve göz göze baktığımız her bir kişiyi tanımaktan büyük onur duydum. Mesai arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle bu güzide ilin bir hemşehrisi, bir gönüllüsü gibi çalışmaya gayret ettik. Aksaray’dan ayrılırken heybemizde nice güzel an, nice güzel anı ve en kıymetli hediyemiz olan hayır duaları var. Ve her daim tebessümle hatırlayacağımız nice güzel insan… Onları anmaya, anlatmaya satırlar yetmez. Hepsi her daim sadrımızda. Buraya sığmayan nice güzel yürekten af dileyerek birkaç kelam etmek isterim.

Hoşça kalın gençler. Siz her daim umudun, geleceğin, ışığın simgesi oldunuz. Bize yol gösterdiniz, yolumuzu aydınlattınız. Sayısız buluşmamızın her birinde enerjimizi tazelediniz, inancımızı yenilediniz. Kâh bir Cuma namazında kâh bir spor müsabakasında bize yoldaş oldunuz. Dünyanın en büyük Türk bayrağını da sizle dalgalandırdık, sınav sonuçlarınızla açtığınız başarı bayrağıyla da birlikte sevindik.

Hoşça kalın bizim semtin sakinleri, Salı pazarının samimiyet ve cömertlik timsali eşrafı… İkramlarınızın ve sohbetinizin güzel tadı her daim damağımızda olacak.

Hoşça kalın Aksaray’ın 175 güzide köyü… Bu güzel şehrin tüm köylerini ziyaret ettik, artık uzakta bir köy yok. Tüm köyler bizim köyümüz, tüm evler bizim evimiz. Emeği geçen, sofralarında bizi misafir eden muhtarlarımıza ve köylülerimize minnettarız.

Hoşça kalın bize hep kucak açan, yuva olan şehrimizin 48 mahallesi… Güler yüzünüz, hoş sohbetiniz, neşeyle koşuşan çocuklarınız, bin bir hikaye saklayan sokaklarınızla çok güzelsiniz. Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza binlerce teşekkür…

Hoşça kalın kadim şehrin kaim ilçeleri… Ağaçören, Eskil, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi, Sultanhanı… Her birinizde nefes almak, sohbet etmek, dert bölüşmek, düş büyütmek kısmet oldu, çok şanslıyız. Bizi görünce yollara dökülen, hatrımızı soran, kıymetli vaktinden ayıran herkese şükran doluyuz.

Hoşça kal Alacalı Aşır. Bize bu dünyanın dört günlük olduğunu, sevginin, vefanın, insanlığın ilelebet sürdüğünü öğrettin. Defineye malik nice viraneyi gören gözümüz oldun. Senin gibi nice hazineyi tanıdık da öğütlerini yazdık gönül defterimize.

Hoşça kalın Valilik Meydanındaki gönlü genç dostlar. Ellerinizdeki kehribar tesbihler gibi parlak gülüşleriniz daim olsun, ömrünüz uzun olsun. Bizden sonra da meydanı boş bırakmayın, gönül alan sohbetler ve meydandaki güvercinler size emanet.

Hoşça kal meydanın gülü, güzeli Ahmet… Gözlerimiz de gönlümüz de seni, yarenliğini, adımlarını arayacak.

Hoşça kalın şehrimizin güzel sokaklarında bizi selamsız bırakmayan anneler, ablalar, kardeşler, ağabeyler. Yollar, caddeler, kaldırımlar sizin gülen yüzünüzle güzel. Bölüştüğünüz ekmeğiniz, ekmeğe katık ettiğimiz gülüşlerimiz için binlerce teşekkür. Bizlere anne babasının selamını ileten, gideceğimizi öğrenince duydukları üzüntüyü en samimi şekilde dile getiren, bizimle gelmeye talip olan güzel yüreklere ne desek az, iyi ki varsınız. Artık bayrak sizde, güzellikleri sizler devam ettirip sizler çoğaltacaksınız.

Hoşça kalın, emekleriniz var olsun sevgili Belediye Başkanlarım… Her daim desteğinizi, gayretinizi sundunuz. Elimize el, sesimize ses oldunuz, bizi daha da güçlendirdiniz. Aksaray’ı birlikte büyüttük, birlikte güzelleştirdik.

Hoşça kalın sivil toplum kuruluşlarımız… Sizler bu şehrin şansı, umudu, gönülden veren gönlü geniş kahramanlarısınız. Farkındalığımızı, dayanışma ruhumuzu, birlik ve dirliğimizi pekiştirdiniz. Azminiz, faydanız daim olsun.

Hoşça kal Aksaray, hoşça kal Anadolu’nun kalbi…

Ne Aksaray’ı ne Aksaraylıları anlatmaya kelimeler yeter. Gönlü gönlümüze değen, emeğimize emeğini, sevgisini katan, misafir ettiğimiz, misafir olduğumuz, sosyal medyadan sesini duyduğumuz, sesimizi duyurduğumuz,  sevdamıza ortak olan, gönül veren, el uzatan herkese binlerce teşekkür… Adınız satırlarda değil, sadrımızda saklı… İyi ki varsınız.

Aksaray’da görev yapmış olmaktan, Aksaray’a hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyuyor, buradan nice güzellikle ayrılıyor, kubbede hoş bir sada bırakmış olmayı yürekten arzu ediyorum.

Hakkınızı helal edin, Allaha emanet olunuz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.