Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Vali ile öğrenciler arasındaki Müslüm Gürses diyaloğu gülümsetti

Vali ile öğrenciler arasındaki Müslüm Gürses diyaloğu gülümsetti
Aksaray Anadolu AŞ
11 Mart 2021 13:16

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kent merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetiminde bulundu.

Eski sanayi caddesinde karşılaştığı öğrenci grubu ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğu; pandemi tedbir ve kurallarına uydukları için öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerle yüz yüze sınavlar,  pandemi ve gençlik üzerine sohbetini sürdüren Vali Aydoğdu: ‘Ben sizi çok önemsiyorum, size güveniyorum aklınıza bir proje gelirse bana mutlaka yazın’ dedi.

Vali Aydoğdu: Gerçekten Müslüm dinliyor musunuz?

Gençlerle müzik üzerine sohbet eden Vali Aydoğdu dinledikleri müzik türünü sorduğunda aldığı Müslüm Gürses cevabı karşısında gülümsedi. ‘Müslüm dinlenmez mi, ’ cevabı üzerine öğrencilere: “Gerçekten Müslüm dinliyormusunuz? Hikâyesi olan insanlar genellikle onu dinler. ”dedi.

Vali Aydoğdu; “Şimdiki gençler pop, rap dinler. Müslüm Gürses biraz daha bizim dönemimiz’ diyerek gençlerin Müslüm Gürses dinleme merakını sordu. Öğrenciler; eskinin şarkılarındaki anlam ve sözlerin yeni dönem şarkılarından daha iyi olduğunu bunun için müzik tarzlarının bu şekilde  oluştuğunu belirttiler.

Vali Aydoğdu özçekim yapan gençlere ‘Beni etiketleyin sizi rt yapayım’ deyince gülüşmeler havada uçuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.