Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Vali Kumbuzoğlu: Aksaray OSB önceliğimiz olacak

Vali Kumbuzoğlu: Aksaray OSB önceliğimiz olacak
Aksaray Anadolu AŞ
5 Eylül 2023 20:04

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray OSB’nin daha da geliştirilmesi bölgenin yatırım için cazip konum ve avantajlarının her platformda tanıtılarak yeni yatırımcıları kentte yatırım için davet edeceklerini bu noktada Aksaray OSB ve ilçelerde açılan OSB’lerin öncelikli konuların en üst sırasında yer alacağını söyledi.

Vali Kumbuzoğlu kurum ziyaretleri kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya’nın da katıldığı ziyarette OSB Müdürü Ali Bay’dan bölgenin genel durumu yatırımcı sayıları, üretimdeki fabrikalar, istihdam rakamları ile OSB’nin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Aksaray OSB’de bugüne kadar mevcut alanına 3 genişleme alanı eklendiğini bunun sürekli gelişim gösteren bölgenin konum ve sunduğu yatırım avantajları ile ön plana çıktığını ifade eden Vali Kumbuzoğlu; mevcut alan ve 3 genişleme alanı da dolan bölgeye yeni bir genişleme alanı planlandığını söyledi. 4. Genişleme alanı için Aksaray OSB tarafından iş ve işlemleri tamamlanarak ilgili bakanlıklara müracaat yapıldığını aktaran Vali Kumbuzoğlu, yapılan müracaatı en kısa sürede sonuçlandırmak için konunun en yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Aksaray’ın Türkiye’nin üretim ve istihdamda ortaya koyduğu hedefleri gerçekleştirmeye emin adımlarla gerçekleştireceğine yürekten inandığını belirten Vali Kumbuzoğlu; kamu olarak yatırımcıların her zaman yanında olacaklarını onların önünü açarak rehberlik etmeye hep birlikte devam edeceklerini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.