Dolar 32,3454
Euro 34,8480
Altın 2.383,17
BİST 10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Vali Kumbuzoğlu: Aksaray, tarımın başkenti

Vali Kumbuzoğlu: Aksaray, tarımın başkenti
Aksaray Anadolu AŞ
14 Aralık 2023 18:21

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Oda Başkanı Emin Koçak, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bir süre hasbihal eden Vali Kumbuzoğlukentin tarımsal üretim kapasitesinin büyüklüğüne dikkat çekerek; ‘Aksaray’ı tarımın başkenti yapan eli nasırlı çiftçi kardeşlerimize minnetarız’dedi.

Aksaray’ın Türkiye’nin en az yağış alan Tuz Gölü havzasında yer aldığına dikkat çeken Vali Kumbuzoğlu;

“Tarımsal faaliyetlerimize modern teknolojiyi entegre ederek üretim faaliyetlerimize yeni bir vizyon katmalıyız. Bu noktada ziraat odamızın danışmanlık hizmetleri büyük önem arz etmektedir. Oda başkanımızla köylerimizi ziyaret ediyor, üretim alanlarında incelemelerde bulunuyoruz. Çiftçimizin üreticimizin karşılaştığı sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümleri hususunda istişarelerde bulunuyoruz.”dedi.

Üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, çalışmaları ve hizmetleri ile ilgili bilgi aldığı Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini iletti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’da yaptığı açıklamada; 30.000 üreticinin ziraat odasına kayıtlı olarak Aksaray’da tarımsal faaliyette bulunduğunu söyledi.

Koçak ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.