Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Vali Kumbuzoğlu: Bu şehrin tüm dinamikleri Aksaray için çalışıyor, üretiyor

Vali Kumbuzoğlu: Bu şehrin tüm dinamikleri Aksaray için çalışıyor, üretiyor
Aksaray Anadolu AŞ
16 Aralık 2023 13:16

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu iade-i ziyaretleri kapsamında Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu Aksaray’da şehrin tüm dinamiklerin Aksaray için çalışıp ürettiğini bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Borsa Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ve borsa yöneticileri tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğlu borsa hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Borsa Başkanı Hamit Özkök; 1967 yılında kurulan Aksaray Ticaret Borsası’nın tarım ve hayvancılıkta öncü olan; kamu tüzel kişiliğine sahip bir kurum olarak üreticilere ve Aksaraylılara hizmet ettiğini söyledi.

Şehirlerin ticaret ve sanayideki potansiyellerine göre daha hızlı geliştiğini kaydeden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; tarım ve hayvancılık alanında ticaretin borsa eliyle yürütüldüğünü üretici ürünlerinin değerinde alım satımı yapan kurum olan borsanın bu noktada önemli görevler ifa ettiğini söyledi.

Vali Kumbuzoğlu; “Bu şehir tüm dinamikleri ile ortak payda Aksaray için çalışıyor, üretiyor. Ticaret Borsamızda bu dinamiklerin en başında gelen kurumlardan. Biz bu ortak anlayışı kentin daha da gelişmesi ilerlemesi için sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar sözü tam da bu anlayışa örnektir. Bu şehrin bütün sorunlarını öncelikleri belirleyerek ilgili tüm taraflarla istişare ederek çözme azim ve gayretinde olacağız. Bu samimi yaklaşım bizim ihtiyaç ve eksikliklerimizi gidermemiz vatandaşlarımızın refah ve huzuru için çok önemli’ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.