Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Vali Kumbuzoğlu: Süreci titizlikle ve yakından takip ediyoruz!

Vali Kumbuzoğlu: Süreci titizlikle ve yakından takip ediyoruz!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Aralık 2023 19:06

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu;  Mine Nur kızımızın vefatı ile ilgili idari ve adli soruşturma süreci devam ediyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun katılımıyla KYK yurtlarında kalan öğrenci temsilcilerini kabul etti.

Vali Kumbuzoğlu, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda iki gün önce meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mine Nur Uysal’a Allah’tan rahmet diledi. Uysal’ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dileğinde bulunan Vali Kumbuzoğlu elim kazanın üzüntüsünü hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek yaşanan büyük acının ortak olduğunu kaydetti.

-Hiç kimse ulaşılmaz olmayacak

Üniversite ve yurtların öğrenci temsilcileri ile görüşen Vali Kumbuzoğlu; öğrencileri dinleyerek sorun ve ihtiyaçlarla ilgili görüşlerini aldı. Üniversite öğrencilerinin kaldıkları yurtlarda yaşadıkları sorunları ile ihtiyaç ve eksikliklerle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Vali Kumbuzoğlu; öğrenci ve yurt temsilcileri ile belirli aralıklarla bir araya geleceklerini ele alınan konuların durumunu onlarla sürekli iletişim halinde kalıp değerlendireceklerini söyledi.

Sorunların anlık iletimi ve çözümü için tüm öğrencilerle iletişim platformu kurduklarını belirten Vali Kumbuzoğlu; “Gençlerimizin ve öğrencilerimizin karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacağız. Olumsuzlukların önlenmesi için her kurum kendi görev alanı içerisinde çözüm odaklı olarak çalışacak.  Hiç kimse ulaşılamaz olmayacak. Mine Nur kızımızın vefatı ile ilgili idari ve adli soruşturma süreci devam ediyor. Biz de süreci titizlikle ve yakından takip edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.