Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Şeref Ataklı Doğuş Çay Cips Fabrikasını ziyaret etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Organize Sanayi Bölgesinde Doğuş Çay ve Gıda Maddeleri Üretim A.Ş. ye ait Türkiye’nin en modern cips fabrikalarından birisi olan Doğuş Çay Aksaray Cips fabrikasını gezdi..

Vali Şeref Ataklı Doğuş Çay Cips Fabrikasını ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2016 00:15

Vali Ataklı Aksaray OSB’de ulusal ve uluslararası çapta çok önemli firmaların üretim yaptığını belirterek OSB’de üretim yapan fabrikaları tanımak ve sanayicinin sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

Organize Sanayi Bölge Müdürü İsmet Çağlar ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile birlikte Vali Ataklı, Doğuş Çay Cips fabrikası müdürü Mustafa Karamustafa ile görüştü.

Fabrikanın üretim tesislerini gezen Vali Ataklı patates ve mısır cipsleri üretim ve paketleme aşamalarını inceleyerek Cips Fabrikalar Direktörü Ömür Ataman’dan cips yapımı ve fabrika hakkında bilgi aldı.

Ataman, Aksaray cips fabrikalarında 460 çalışanlarının bulunduğunu belirterek bu sayıyı arttırmak istedikleri söyledi. Ayrıca Aksaray fabrikalarının Türkiye’de bulunan cips fabrikaları içerisinde en modernlerinden birisini olduğunu belirterek modernizasyona önem verdiklerini söyledi.

Cips Fabrikalar Direktörü Ömür Ataman ve Aksaray Fabrika Müdürü Mustafa Karamustafa ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı, Aksaray’a sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.