Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Vali Şeref Ataklı veda ziyaretlerine başladı

İçişleri Bakanlığının 30.05.2016 tarih ve 10071 sayılı yazısı ile Merkez Valiliğine atanan Vali Şeref Ataklı kurumlara veda ziyaretlerinde bulundu..

Vali Şeref Ataklı veda ziyaretlerine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2016 21:44

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Vali Şeref Ataklı, Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, mevkiler gelip geçici, önemli olanın memlekete faydalı olabilmek” dedi. Meclis üyelerine Laptop dağıtımı yapıldıktan sonra İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri ile vedalaşan Vali Ataklı’ya meclis üyeleri Aksaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni yaşantılarında başarılar dilediler.

Vali Şeref Ataklı, Aksaray Üniversitesinde Kampüs içerisine yapılması planlanan camii projesi bilgilendirme toplantısına katıldı. Proje hakkında bilgi veren Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, mevcut caminin yetersiz kaldığını ve Aksaray Üniversitesi’nin öğrenci sayısının giderek artmasından dolayı yeni bir caminin ihtiyaç olduğunu belirtti. Vali Ataklı, toplantı sonunda Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve toplantı katılımcıları ile vedalaştı. Toplantıya katılan Şahin ve Aksaraylılar Vali Ataklı’ya Aksaray için yaptıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Veda ziyaretleri kapsamında daha sonra İl Jandarma Komutanlığına uğrayan Vali Şeref Ataklı’yı İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen karşıladı. Vali Ataklı İl Jandarma Komutanlığı anı defterini imzalayarak Yarbay Eşitgen ile vedalaştı.

Son olarak İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Şeref Ataklı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve şube müdürleri tarafından karşılandı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile bir süre görüştükten sonra vedalaşarak Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.