Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Valiler değişiyor! Vali Aydoğdu gidecek mi, kalacak mı?

Valiler değişiyor! Vali Aydoğdu gidecek mi, kalacak mı?
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ağustos 2023 15:32

Kabinenin değişmesiyle birlikte bir süredir merak konusu olan valiler kararnamesinin kısa bir süre içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunulacağı öğrenildi.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın valiler kararnamesiyle ilgili kapsamlı bir çalışma yaptığı ve yapılan çalışmanın sonucunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunacağı öğrenildi.

ERDOĞAN İMZALAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kapsamlı kararnameyi inceledikten sonra valiler kararnamesinin kısa süre içerisinde imzalanıp Resmi Gazetede yayınlanması beklendiği öğrenildi. Kararnamenin onaylanması ile birlikte çok sayıda ilin valisi değişecek.

VALİ HAMZA AYDOĞDU

Valiler kararnamesinin önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenirken, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun da Aksaray’daki görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Çalışma hayatına Milli Eğitim Bakanlığı’nda Öğretmen olarak başlayan Aydoğdu, sırasıyla Bakanlık Müşaviri, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştu. 9 Haziran 2020 tarihinden bu yana da Aksaray Valisi olarak görev yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.