Dolar 32,3874
Euro 34,6027
Altın 2.387,50
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 14°C

Van’ın tarafsız ve kaynağından doğru haber sitesi

Van’ın tarafsız ve kaynağından doğru haber sitesi
Aksaray Anadolu AŞ
16 Aralık 2021 17:28

Van haberlerini ve Van’da bulunan haberleri okumanız için Van’a ait birçok haber sitesi bulunmaktadır. Fakat 23 Haziran 2006’da okuyucusuyla buluşan Van Havadis Haber Gazetesi, ilk günden bu yana tarafsız ve kaynağından doğru haber ilkesinden ödün vermeksizin yayın yaşamını sürdürmekte, bölgenin öncü ve örnek gazetesi konumundadır.

Van haber sitesi nedir? Sorusuna özetle; Van Havadis, Güncel, Ekonomi, Spor, Bölgesel Haberler ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir Van haber portalıdır diyebiliriz.

Van Havadis yani Van haberleri sitesi bölgesel anlamda duyarlılık yaratmak açısından oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Oldukça popüler olan Van haber sitesi günün her saati haberlerini güncel tutmaktadır. Van Havadis Gazetesinin bu denli popüler olmasının sebebi, tabi ki de Van’ın en çok ziyaret edilen haber sitesi ve en eski haber ajansı olmasından kaynaklanmaktadır. Van’da ve Türkiye’de meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve Van Havadis ekibi aracılığıyla takip ederek sunmaktadır.

Van Havadis Haber; tarafsız ve kaynağından doğru haber anlayışı ile vatandaşlara hizmet vermektedir. Yerel, bölgesel veya ulusal fark etmeksizin, tüm medya platformlarının ve basın kuruluşlarının ilkeli gazetecilik anlayışı çerçevesinde hareket etmesi şarttır. Tüm medya kuruluşlarının hukuka uygun, insana saygılı ve dürüst habercilik değerlerine sahip olması gerekir.

Bu tarz haberlere ulaşmış ve sadece güncel gelişmelere ulaşabileceğiniz kaliteli bir haber platformu arayışındaysanız Van Havadis, Van haber sitesi sizlere son dakika ve güncel haberleri ulaştırmaktadır.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.