Dolar 32,5280
Euro 34,6314
Altın 2.493,56
BİST 9.586,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Web Tasarım ve Yazılımda Önemli Unsurlar

Web Tasarım ve Yazılımda Önemli Unsurlar
Aksaray Anadolu AŞ
30 Temmuz 2022 14:49

Teknolojinin ve internetin artık dünyamızdaki öneminin farkında olmayan yoktur. İnsanlar her gün arama motorlarında bir şeyler arıyor, öğrenmek istediklerini öğreniyor, alışverişlerini internetten yapıyor, randevularını yine internet üzerinde ki web sitelerinden oluşturuyor. Hal böyle olunca firma sahiplerinin de bu düzene ayak uydurması gerekiyor. Çünkü yeniliklere adapte olamayan şirketlerin küçülmeye gittiğine hatta batabildiğine çok kez şahit olunmuştur. Bu gibi sebeplerle firmalar markalarına ait bir web sitesi sahibi olmalı ve bu sayfada markalarını tanıtıp, hizmetlerini sunmalı ve iletişim bilgilerini paylaşmalıdır. Adana web tasarım firması olan NEO Bilişim tam da bu noktada profesyonel çözümler üretiyor ve kurumsal web sitesi tasarımı ve ya e-Ticaret sistemleri gibi konularda müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bir web sitesi tasarlanırken en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardan birisi de arama motoru optimizasyonudur. Nitekim iyi SEO puanına sahip olmayan web siteleri arama motorlarında istenen sıralamalara kavuşamayacak ve bu da yeterince ziyaretçiye ve ya müşteriye ulaşılamaması anlamına gelmektedir. Osmaniye web tasarım yapılırken sitenin görünümü kadar arama motorları için gerekli optimizasyonu da NEO Bilişim için oldukça önem arz etmektedir.

Bunların dışında bahsetmemiz gereken bir diğer konu da kurumsal kimliktir. Hatay web tasarımı kurumsal kimliğin bir parçası olarak görebiliriz. Kurumsal kimlik marka kalitesini arttırmaya yönelik olan bir çok unsurun bir araya gelmesiyle oluşur ve web tasarım bu unsurlardan yalnızca biridir. Bu unsurlara verilebilecek diğer örnekler markanızın font, renk ve sloganlarını bütünüyle yansıtacak olan logo, kartvizit, broşür, teklif formları gibi detaylardır. İşinde yetenekli olan grafikerleri sayesinde NEO Bilişim kurumsal kimlik için de müşterilerinin daima yanında olmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.