Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Yaldır ve Belgemen, İstanbul’da İYİ Parti kampına katıldı

Yaldır ve Belgemen, İstanbul’da İYİ Parti kampına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2023 17:45

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısı’na katılım gösterdi.

2 gün süren toplantılarda, yerel seçimler için görüş alışverişinde bulunuldu.

İYİ Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda 81 ilin katılım gösterdiği Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. 2 gün boyunca devam eden toplantıya İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen de katılım gösterdi.

İYİ Parti A Takımı, İstanbul’da seçimlere yönelik bir araya geldi. 18-20 Kasım tarihleri arasında yapılan toplantıya milletvekilleri, genel idare kurulu, başkanlık divanı ve İYİ Parti lideri Meral Akşener katılım gösterdi. Akşener’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İzmir, Eskişehir, Kahramanmaraş, Düzce, Kütahya, Kilis, Kırıkkale gibi iller ve ilçelerin adayları açıklandı.

İYİ Parti’nin yakın zamanda Aksaray’daki adaylarını da açıklamasını bekliyor. Bu konuda Yaldır ve Belgemen’in sık sık istişarelerde bulunduğu, Aksaray’daki birçok isimle buluşarak fikir ve destek aldıkları biliniyor. İYİ Parti’nin Aksaray’da çok etkili bir ismi aday göstererek, genel seçimlerde elde edilen başarıdan çok daha büyük bir başarı elde etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Vekil Yaldır’ın başarılı milletvekili performansı ve Belgemen’in göreve gelmesiyle birlikte İYİ Parti, Aksaray’da güçlü bir ekip oluşturdu. Bu nedenle bu güçlü ekibin, yerel seçimlerde de başarılara imza atması yönünde beklentiler ağır basıyor.

Toplantı sonrasında İYİ Parti’den açıklama yapılırken, “Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantımızı tamamladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da; hiçbir tehdit, iftira ve dayatma bizi milletimizden koparamayacak. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in önderliğinde;  İYİ Parti siyasette makul, hür ve millî bir alanı açacak!” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.