Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Yapay zeka Aksaray’ın çizgi film afişini çizdi!

Yapay zeka Aksaray’ın çizgi film afişini çizdi!
Aksaray Anadolu AŞ
31 Aralık 2023 15:35

Sosyal medyada Multirazen isimli bir kullanıcı Türkiye’nin şehirlerini yapay zekaya çizgi film afişi olarak çizdirdi. Aksaray’ın çizgi film afişi oldukça ilgi çekti.

Yapay zeka artık hayatın her alanına girmeye başladı. Son olarak Türkiye’nin şehirleri yapay zeka tarafından çizgi film – animasyon afişi olarak çizdirildi. Multirazen isimli Instagram kullanıcı yapay zekaya Türkiye’nin 81 ilini çizgi film afişi olarak çizdirip video şeklinde yayınladı.

81 İL İÇİN ÇİZGİ FİLM AFİŞİ

Yapay zeka Türkiye’nin 81 ilinin çizgi film afişlerini çizerken kültürel zenginlikler ve doğal güzellikler üzerinden detaylara yer verdi. Her şehrin doğal güzelliğini arka plana çizen yapay zeka kültürel özellikleri de ihmal etmedi. Şehirlerin kimliklerini yansıtan afişlere çok büyük bir ilgi gösterilirken bazı tartışmalar da yaşandı.

ANKARA TEPKİ ÇEKTİ, VAN VE ŞANLIURFA BEĞENİLDİ

Sosyal medyada kullanıcılar yapay zekanın Ankara afişinde Anıtkabir’e yer vermemesini eleştirirken Van afişinde Van Gölü canavarına ve Şanlıurfa afişinde Balıklıgöl’ün Kayıp Balık Nemo ile birleştirilmesini beğendiler. Her il için ayrı bir afiş hazırlayan yapay zeka oldukça konuşulmaya başlandı.

İŞTE AKSARAY’IN ÇİZGİ FİLM AFİŞİ

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.