Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Yaşlılarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Yaşlılar Haftası’nı kutluyor; bütün yaşlılarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yaşlılarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ekim 2021 10:42

Yaşlılığın hayatın kaçınılmaz bir dönemi olduğuna işaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, dünyaya gelince er veya geç, vakti saati geldiğinde dar-ül bekaya göç etmemiş kimsenin olmadığını söyledi.

Başkan Altınsoy, “Hükümet olarak, sosyal devlet ilkesini hayata geçirmek, devletin şefkat ve merhamet elini insanımıza uzatmak, yediden yetmişe bütün insanlarımıza hizmet üretmek için yoğun gayret içindeyiz. Bu çerçevede, yaşlılarımızın sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmaya, onların refahını sağlamaya öncelik atfediyoruz. Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, onları memnun etmek, hepimiz için toplumsal bir görev olduğu kadar, aynı zamanda bir insanlık görevidir. Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin belleğidir. Onlar, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişte elde ettikleri tecrübelerle, bilgi ve birikimlerle geleceğimize ışık tutan meşaleler gibidirler. Yaşlılarımıza değer vermek aziz Türk milletinin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarma görevi de bizlere düşmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri ile ülkemizin her ilinde yaşlılarımız ve bakıma muhtaç kimsesiz ve yaşlılarımız için açtıkları huzurevleri ve yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleriyle onların daha huzurlu yaşamaları sağlanmıştır. Bunun için liderimiz ve genel başkanımıza sonsuz teşekkür ederim. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Günü’nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.