Dolar 32,5428
Euro 34,9096
Altın 2.428,86
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 28°C
Paz 28°C

Yeni sanayi sitesinde yüzler gülüyor

Yeni sanayi sitesinde yüzler gülüyor
Aksaray Anadolu AŞ
23 Kasım 2022 21:26

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 3 milyon metrekare alan üzerine yapılan 1620 adet dükkândan oluşan Türkiye’nin yeni nesil sanayi sitelerinden olan (ASTİM) yeni sanayi sitesine taşınmalar büyük oranda tamamlandı.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 3 milyon metrekare alan üzerine yapılan 1620 adet dükkândan oluşan Türkiye’nin yeni nesil sanayi sitelerinden olan (ASTİM) yeni sanayi sitesine taşınmalar büyük oranda tamamlandı. Yoğun çalışması temposu içerisinde esnaf ziyaretlerini de sürdüren Başkan Dinçer Belediye meclis üyesi Yakup Ülger ile sanayi esnafına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi:

“Türkiye’de örnek sanayi siteleri arasında gösterilen sanayi sitemizi Allah’ın izniyle tamamlayarak esnafımızın hizmetine sunduk. Anahtar tesliminin ardından da esnafımızla sürekli görüşerek irtibat halinde olduk. Artık Son dokunuşları yapıyoruz taşınma işlemleri tam olarak tamamlandığında hem sanayi esnafımız hem de ziyaretçiler açısından çok kullanışlı olacak tekrar Aksaray’ımıza ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun”

Öte yandan Aksaray Belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri Yeni Sanayi Sitesinde daha önce yaptıkları kavşak düzenlemeleri, yeni yol çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarının ardından ihtiyaç duyulan noktalara kaliteli, uzun ömürlü malzemelerden gece ve gündüz görülebilecek yön ve işaret levhalarını yerleştirerek site içerisindeki trafik akışının daha güvenli ve sağlıklı olmasına olanak sağladı.

Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaflara bereketli kazançlar diledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yeni sanayi sitesine yaptığı ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar Başkan Dinçer’e ve beraberindeki heyete yemek ikramında bulundular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.