Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Yeniden aday gösterilmeyen Erel: Mücadeleye devam

Yeniden aday gösterilmeyen Erel: Mücadeleye devam
Aksaray Anadolu AŞ
12 Nisan 2023 23:23

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday gösterilmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erel açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“2017’de çok zor şartlar altında partimizi kurduk ve girdiğimiz 2018 seçimlerinde Allah bize vekillik nasip etti. Vekil olduğum günden beri memleketimize gücüm yettiğince, elimizden ne geldiyse hizmet etmeye çalıştım. Cep telefonu numaramı bana ulaşılabilmesi için sosyal medyadan yayınladım. Bize referans olan hiçbir vatandaşımızın yüzünü yere eğdirmedik. Hiçbir vatandaşımız Ayhan Erel’e ulaşamadım benimle ilgilenmedi diyemez. Tabii gücümüzün yetmediği durumlar olmuştur ama bu bizim iktidar olmayışımızdan kaynaklıdır.

Belediye Başkanı Adaylığı ve Bakanlık Söz Konusu Değil

Erel, belediye başkanı adayı ve bakan olacağı söylentilerine ilişkin,

“Ayhan Erel’in listede adı olmadığı için belediye başkanı yapılacak diye değerli hemşerilerimizin gönüllerinden geçen bir düşünce var. Bu beni çok mutlu etti ama genel merkezin bana bu konuda ilettiği bir bilgi yok. Ayhan Erel, bakan olacak bakan yardımcısı olacak sözlerinin de aslı astarı yoktur. Bununla ilgili de genel başkanımızın bize bir sözü ulaşmadı. Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına bu bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bize böyle bir bilgi ulaşırsa biz bunu sizlerle paylaşacağız” dedi.

Siyasette nöbet değişimlerinin olabileceğini söyleyen Erel şöyle konuştu:

“Genel başkanımız Meral Akşener’in takdiri ve tasarrufuyla milletvekili aday listemiz belli oldu. Bu uğurda bu yolda mücadele eden arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu kadro Aksaray’da her türlü görevi en güzel şekilde yapabilecek bir kadro. Kim olduğu önemli değil, inşallah içimizden birine Aksaray’a yönetmek kısmet olur. Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılında partimizin iktidar yürüyüşüne eşlik edenler, haksızlığa karşı hukukun baskıya karşı hürriyetin ayrımcılığa karşı eşitliğin yanında duran cesur insanlardır. Gün artık şahsi koltuklarımızın şahsi ikbalimizi düşünmeden yarınlar için çalışma günüdür. Cumhuriyet, demokrasi, hukuk ve milli kalkınma için çalışmak herkesin Türk Milleti’ne karşı bir borcudur.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdim ettiği her aday bizim adayımızdır. Neticede sevdalısı olduğum Aksaray’ın ülke, millet ve bayrak için bundan sonra herhangi bir konuda herhangi bir görevde yine siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.