Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Yeşiltepe Beldesi’ne İzmir’den destek eli

Aksaray’da kısıtlı imkanlarla üst düzey hizmet vermek için çabalayan Yeşiltepe Beldesi’ne İzmir’den destek eli uzandı. 

Yeşiltepe Beldesi’ne İzmir’den destek eli
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ekim 2021 18:15

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Yeşiltepe’de yaşayan vatandaşların otobüs ihtiyacının çözülmesi için yaptıkları çalışmalarda CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek aldı. İzmir’de bir dizi ziyarette bulunan İl Başkanı Ertürk ve Belde Belediye Başkanı Çelik İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait ESHOT işletmesinde yenilenen belediye otobüsünü Aksaray’a getirdi. ESHOT Genel Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninin ardından yenilenmiş otobüs Yeşiltepe’ye gönderildi.

AKSARAY’A İKİNCİ OTOBÜS

Devir teslimin ardından İl Başkanı Ertürk ve Belde Belediye Başkanı Çelik İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le bir araya gelerek kentin ihtiyaçlarını dile getirdi. Aksaray’a daha önce de otobüs desteğinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Aksaray’a destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek vatandaşın ihtiyaçlarının elden gelen iyi şekilde karşılanması için belediyelerin birbirlerine destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi. Yeşiltepe’nin otobüs ihtiyacının karşılanmasının ardından vatandaşların talebi olan cenaze aracı ve süpürme aracı için de notlar alan Başkan Soyer “Anadolu’daki kardeşlerimize elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi.

“BÜYÜK BİR EKSİĞİ TAMAMLADI”

Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz kendi sınırlarını aşarak ülkenin dört bir yanındaki belde ve belediyelere ellerinden gelen yardımı yapıyor. Burada öğrendik ki parti ayrımı yapmaksınız Tunç Başkanım yardımları gerçekleştiriyor. Aksaray’a gönderdiğimiz otobüsümüz tamamiyle yenilenmiş ve hizmete hazır halde. Yeşiltepe’de büyük bir eksiği tamamlayacak. Kendisine ve ekibine destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TALEPLERİMİZİ İLETTİK YARDIMLAR SÜRECEK”

Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik ise “İzmir’de kardeş belediyeler sürecinde bir çok eksiğimize merhem olunmasını bekledik. Tunç Başkan’ıma nasip oldu. Yeşiltepe’nin önemli ihtiyaçları için taleplerimizi sorduklarında öncelik sırasına göre taleplerimizi ilettik. Biliyoruz ki karşılanması için imkanlarını seferber edecekler. Yeni otobüsümüz Yeşiltepeli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Desteklerin devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.