Dolar 32,4905
Euro 34,9626
Altın 2.434,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Yeşim Pekmez: Sizlerin duası bize yeter

Yeşim Pekmez: Sizlerin duası bize yeter
Aksaray Anadolu AŞ
10 Nisan 2018 14:05

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor. Şehit yakınları ile görüşerek sorun ve ihtiyaçlarını soran Pekmez: “Şehit ailelerimizin yeri her zaman ayrıdır. Onlar bizlere bu devlete bu millete emanettir.” dedi.

-Ameliyat olan şehit babasına ziyaret

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile 1991 yılında Hakkari Çukurca’da vatani görevini yaparken şehit olan Cumali Çağlar’ın açık kalp ameliyatı olan babası Emin Çağlar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sağlık durumu hakkında bilgi aldığı Çağlar’a acil şifalar dileyen Pekmez şehidin annesi Döne Çağlar ve şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi Vali Aykut Pekmez tarafından üzerinde şehidin fotoğraflı ve Türk Bayrağı bulunan tabloyu şehit ailesine hediye ederken; sağlık durumu ile ilgili olası bir gelişmede mutlaka kendilerine ulaşmalarını istedi.

-Allah Şehitlerimizin şefaatine nail eylesin

Pekmez beraberindeki heyet ile 1978 yılında şehit olan Şaban Dede Altındal’ın eşi Sultan Altındal’ı ziyaret etti. Altındal ve şehit yakınları ile bir süre sohbet eden Pekmez; ‘Allah şehitlerimizin şefaatine nail etsin Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin’ dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit ailelerine ne yapılırsa yapılsın haklarının ödenemeyeceğini belirtti.

Şehit ailesinin “Bizim imtihanımız da bu Allah hayırlısını versin” sözü üzerine; “Bizim için sizlerin her zaman yeri ayrıdır. Sizlerin duası bize yeter. Biz sizlerin memnuniyeti için her zaman sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz”dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi Vali Aykut Pekmez tarafından üzerinde şehidin fotoğraflı ve Türk Bayrağı bulunan tabloyu şehidin eşi Sultan Altındal’a takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.