Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Yeşim Pekmez’den anlamlı hediye

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı hizmet veren (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) TRSM’ini ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi.

Yeşim Pekmez’den anlamlı hediye
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ocak 2017 14:08

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı hizmet veren (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) TRSM’ini ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi.

“Ben de Varım” ekibinde yer alan şizofreni hastası Hasan Köksal’ın isteğini geri çevirmeyen Yeşim Pekmez, verdiği sözü yerine getirerek Hasan Köksal’a saz (bağlama) hediye etti.

Yeşim Pekmez’in gönderdiği anlamlı hediyesi, TRSM’de tedavi gören Hasan Köksal’ı iletildi.

Yeşim Pekmez’den saz hediyesini alan Hasan Köksal’a bir sürpriz de Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden geldi.

Hastane yönetimi, Hasan Köskal’a saz (bağlama) eğitimi vermesi için Halk Eğitim Müdürlüğü ile resmi yazışmalar sonucu müzik ve bağlama dersi vermesi için bir öğretmen görevlendirilmesini sağladı.

Saz hediyesini alan Hasan Köskal’da, aslen Kırşehir’li olduğunu, Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Topakkaya Bakım Merkezinde kaldığını ifade ederek;

“Saz çalmaya meraklıydım. Yeşim hanımdan, TRSM’yi ziyaretleri esnasında saz istemiştim. Saz (Bağlama) hediyemi hafta içinde aldım. Halk Eğitim Müdürlüğü de müzik ve bağlama dersi vermesi için bir öğretmen görevlendirdi. Yeşim hanıma anlamlı hediyesi ve hastane yönetimine de sundukları imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.