Dolar 32,4297
Euro 34,4575
Altın 2.489,12
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
28°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 25°C
Cum 21°C
Cts 20°C

Zeytin Dalı Harekâtı gazisini ziyaret ettiler

Zeytin Dalı Harekâtı gazisini ziyaret ettiler
Aksaray Anadolu AŞ
26 Şubat 2018 23:49

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Afrin’de devam eden Zeytindalı harekâtında Sağ kulağından yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Emre Özcan’ı baba ocağında ziyaret etti.

Türk ordusunun tüm dünyanın gözü önünde bir destan yazdığını belirten Başkan Yazgı, “Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeni ile kahraman ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor ve sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Milletimizin hayır duaları daima sizlerledir. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez. Vatan için canını ortaya koyan, vatanın huzuru, güvenliği ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aziz şehitlerimizin ve siz gazilerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini de canı gönülden paylaşıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Piyade Komando Uzman Çavuş Emre Özcan, Türk askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü belirtip, tek isteğinin en kısa sürede iyileşerek görevinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.