Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray Baro Başkanı’ndan Cumhurbaşkanına destek ziyareti

Aksaray Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun, TBB Başkanı ve Baro Başkanları hain darbe girişimine karşı dayanışma kararlılığını göstermek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti..

Aksaray Baro Başkanı’ndan Cumhurbaşkanına destek ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ağustos 2016 12:58

Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun, TBB Başkanı ve Baro Başkanları hain darbe girişimine karşı dayanışma kararlılığını göstermek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek darbe girişimine karşı tek yürek olunduğu mesajı verildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’nın da hazır bulunduğu kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bozdağ ve TBB Başkanı Feyzioğlu, TBB yönetim kurulu üyeleri ve Baro başkanlarından oluşan heyet üyelerine hitaben konuşma yaptılar.

Aksaray Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun ziyarete ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet´ine, Anayasal düzene ve Türk Milletine karşı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü tarafından girişilen kalkışma ve halkımızın canına kastedilmesi üzerine, Türkiye Barolar Birliği ve Aksaray Baro Başkanı dâhil 70 Baro Başkanı, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne karşı Türkiye Cumhuriyeti Devlet´inin yanında olduklarını bildirmek ve destek olmak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaret edilmiştir. 17.08.2016 tarihinde gerçekleşen bu ziyarette Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimiz arz edilmiştir.

Aksaray Barosu olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne karşı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü veya hangi terör örgütü olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devlet´ine karşı girişeceği her türlü eyleme karşı devletimizin ve halkımızın yanında olduğumuzu bildiririz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi “vatan söz konusu ise gerisi teferruattır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.