Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Belediyesi’nden emniyete modern lojman

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Emniyet lojmanlarında incelemelerde bulundu.

Aksaray Belediyesi’nden emniyete modern lojman
Aksaray Anadolu AŞ
23 Aralık 2016 01:28

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Emniyet lojmanlarında incelemelerde bulundu.

Selime Hatun Kadın Aktivite Merkezi’nin park alanı içinde kalan eski emniyet lojmanlarının yapılan protokol gereği yıkılması ve yerine yenisinin yapılması konusunda Aksaray Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü arasında anlaşma sağlanmıştı.

Aksaray Belediyesi eski polis lojmanlarının yerine 3 ay gibi çok kısa bir sürede Ereğli kapı Mahallesi 4153 sokakta Emniyet mensupları için 12 dairelik modern konutlar yaptırdı. 3 kat ve 12 daireden oluşan konutların her biri yaklaşık 160 metrekareden oluşuyor. Daireler kombili, izalosyonlu ve asansörlü. Ayrıca 12 araçlık otopark ve çocuk oyun alanı ile yeşil alanda bulunuyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Selami Hüner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci yeni yaptırılan modern konutlarda gezi ve incelmelerde bulundular.

Başkan Yazgı konuya ilişkin yaptığı açıklamada “ Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinin park alanı içinde bulunan eski emniyet lojmanları ile ilgili emniyet müdürlüğümüzle birlikte bir protokol hazırladıktan sonra mevcut olan yeri yıkarak yakında bir yere daha modern haliyle taşıdık. Burası eskiye göre çok daha kullanışlı. Her biri yaklaşık 160 metrekarelik dairlerden oluşuyor. Her katta dört daire olmak üzere toplam 12 daire var. Dış bölümde ise peyzaj düzenlemesi ve çocuklarımız için oyun alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alacak.

Bu binayı mantolama sistemi ile yaptığımız için en azından kış şartlarında özellikle de ısı konusunda da çok büyük avantajı olacaktır. İnşallah bir ay içerisinde tamamlayıp Emniyet müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Emniyet mensuplarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar bizler daima polisimizin yanındayız. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde bize düşen birlik ve beraberlik. Ben bu duruşu sergiledikleri için hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkesi, vatanı, milleti için gözünü kırpmadan canlarını veren kahraman askerlerimize ve polislerimize ne yapsak az gelir. Bizler daima onların yanındayız Böyle güzel bir eseri polislerimize kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Aksaray Emniyet Müdürü Selami Hüner ise yaptığı kısa açıklamada “Kısa bir sürede böyle güzel bir binayı emniyetimize sağladığı için Sayın Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve müteahhitlere çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Aksaray belediyesi tarafından yaptırılan modern konutların bir aya kadar emniyet müdürlüğüne teslim edilmesi hedefleniyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.