Dolar 32,3815
Euro 34,7186
Altın 2.403,29
BİST 10.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 16°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’dan 29 Ekim mesajı

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’dan 29 Ekim mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ekim 2021 13:13

Bağımsızlık mücadelesi sonucunda Cumhuriyetin büyük fedakarlıklarla kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetin 98. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Altınsoy, “Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi tahlil etmemiz, bizi tek millet, tek devlet, tek vatan yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde bir birimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı sürdürmeliyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye, milli teknoloji hamlesinden, yerli üretime her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış ülkemiz, söz sahibi olmuştur. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, daha güçlü bir Türkiye için mücadelemiz devam edecektir” dedi.

Oynanan tüm oyunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti’nin, Kahraman Ordusu ve Aziz Milleti ile dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Başkan Altınsoy, “PKK, YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerine ağır darbeler indiren, terör devleti projesini boşa çıkaran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kahraman ordumuza ve ordusunun yanında duran Aziz milletiz, yine büyük bir zafer elde etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.