Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

“AKP adaylarını öz eleştiri yapmaya çağırıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar: “AKP Adayları Sn. İnceöz ve Sn. Aydoğdu’yu özeleştiri yapmaya, hatalarını kabul etmeye çağırıyoruz”

“AKP adaylarını öz eleştiri yapmaya çağırıyoruz”
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ekim 2015 23:01

Sn İnceöz, AKP ‘nin birinci sıra, Sn Aydoğdu, ikinci sıra milletvekili adayı olarak görevlendirildi. Aşağıda yazdığımız hataları kabul etmezlerse, milletin vekili olamayacaklardır.

Ocak 2015’te, TBMM Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Yüce Divan’a gönderilmemesi yönünde karar aldı. Sn İlknur İnceöz de bu komisyonun üyesi olarak karara katıldı. CHP genel başkanı bu komisyonun üyelerine ” Hadi kuldan utanmadınız, Allah’tan da mı utanmadınız. Vicdanınızı nasıl satarsınız? Hırsızların hamisi olmak bu kadar kolay mı? Siz kimsiniz ki, bu kadar açıkça ortaya çıkmış yolsuzluk dosyalarını kapatıyorsunuz? Hangi yüzle çocuklarınızın yüzüne bakacaksınız? Akşam eve gittiğinizde eşinizin yüzüne nasıl baktınız? Eşi şöyle bakmıştır: Bizim hırsızın hamisi geldi… Onların çocukları torunları ne diyecekler? Bizim anne ve babamız bir dönem hırsızların hamiliğine yapmışlardı diyecekler. Yazık günah değil mi o çocuklara? Size acıyorsam namerdim, çocuklarınıza acıyorum.” demiştir.

Şimdi Aksaray’ın vekili olmak isteyen sayın İlknur İnceöz’den özeleştiri bekliyoruz. Hata yaptım, Rüşvet aldığı iddia edilen bir kamu yöneticisinin yargılanmasına engel olmayacağım demesini bekliyoruz. Demezse, benzer durumlarda, aynı şekilde davranmaya devam edecek demektir. Bu olasılık Aksaray için çok vahim bir geleceğe işaret etmektedir.

SN CENGİZ AYDOĞDU’DA ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALIDIR.

Fethullah Gülen’in Onursal Başkanlığı’nı yaptığı, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nca düzenlenen Abant Platformunda, “DP’nin 1950’de iktidara geldiğinde CHP’yi kapatıp, İnönü’yü de tarihteki huzurlu yere göndermemiş olması en büyük talihsizliktir” demiştir. Bu nedenle, Kırklareli valiliğinden merkeze alınmış, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “AK Parti’nin valisi, Ak Parti’nin valisi olarak kalıyorsa, Ak Parti’ye hizmet etmeyi devlete hizmet etmek olarak algılıyorsa o vali o koltuktan inmelidir. O vali bindiği arabaya Türk bayrağını çekemez artık” sözlerine muhatap olmuştur. AKP adayı Cengiz Aydoğdu, Aksaray’ın 7 ilçesi, 21 Beldesi, 165 köyünde bu sözleri ile ne demek istediğini açıklamalıdır. CHP, Atatürk’ün iki önemli eserinden birisidir. Atatürk’ün eserini kapatmayı hedeflemiş bir milletvekili adayı ile mi karşı karşıyayız? Aksaray halkı bunu bilmelidir. Ya değilse söylediklerinin yanlış olduğunu açıklamalı, özeleştiri yaparak; Aksaray halkından ve CHP camiasından özür dilemelidir.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.