Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Belediyesi Çocuk Korosu’ndan nostaljik müzik dinletisi

Aksaray Belediyesi Çocuk Korosu’ndan nostaljik müzik dinletisi
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mart 2018 00:09

Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Çocuk Korosu ve Nostaljik Müzik Dinletisi programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, STK Başkanları, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksaray Belediyesi Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Çocuk Korosu ilk kez konser verdi. Aldıkları müzik eğitimi ile ilk konserlerine çıkan ve sahnede sevilen şarkı ve türküleri seslendiren Aksaray Belediyesi Çocuk Korosu büyükleri kendilerine hayran bıraktı.

Aksaray Belediyesi Müzik Grubu dinleyenlere geçmişten günümüze hafızalarda yer eden bir repertuar ile nostaljik eserler sunarken koro üyeleri ile 22 çocuğun sahne aldığı konserde koro üyesi öğrencilerden bazıları sahne alıp düet yaptı sesleriyle büyüklerin beğenisini kazandı.

Konserin ardından konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, koro şefi Yaşar Musaoğlu ve ekibine çocukların konsere hazırlanmalarında gösterdikleri emek nedeniyle teşekkür etti. Çocukların pırıl pırıl değerler olduklarını ve geleceğin emin ellerde olduğuna inandığını vurgulayan Başkan Yazgı, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklara ne yapılsa azdır. Çocuklarımızın anne ve babalarına, sevgili çocuklarımıza ve onların değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Koro ekibine çalışmalarından dolayı plaket takdim eden Başkan Yazgı, koro üyesi çocuklara sertifikalarını verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.