Aksaray Haber

Dolar 50,1498
Euro 55,9219
Altın 6.556,39
BİST 11.482,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 11°C
Çok Bulutlu
Aksaray
11°C
Çok Bulutlu
Cts 10°C
Paz 6°C
Pts 8°C
Sal 9°C

Aksaray Belediyesi fırsatçılığa geçit vermiyor!

Aksaray Belediyesi fırsatçılığa geçit vermiyor!
9 Mart 2022 13:01

Aksaray Belediyesi haksız fiyat artışlarının önüne geçmek için marketlerde ve pazar alanlarında yaptığı denetimleri sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi haksız fiyat artışlarının önüne geçmek için marketlerde ve pazar alanlarında yaptığı denetimleri sürdürüyor. Vatandaşların ekonomilerini korumak ve ürün tedarikinde yaşayabilecekleri zorlukların önüne geçmek için başlatılan denetimlerle raf fiyatı ve kasa fiyatı karşılaştırması yapılıyor. Ayrıca stokçuluğun önüne geçilebilmesi için stoklardaki ürünlerde değerlendiriliyor.

Belediyeye bağlı zabıta ekipleri, marketlere giderek bir evin temel ihtiyaçlarını alışveriş sepetine koyuyor, kasada tek tek kontrol ediyor. Gerçekleştirilen denetimlerde usulsüz bir uygulama ile karşılaşıldığında tutanak tutularak idari işlem uygulanıyor.

Aksaray Belediyesi her alanda olduğu gibi denetimleri de vatandaşların refahını ve ekonomilerini korumak için yapıldığını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, denetimlerin artarak devam edeceğini vurguladı. Başkan Dinçer fırsatçılığa geçit vermeyeceklerinin altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.