Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray Belediyesi’nin ücretsiz EKPSS Kursu başlıyor

Aksaray Belediyesi’nin ücretsiz EKPSS Kursu başlıyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2023 12:31

Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ücretsiz olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu düzenliyor. Haftada iki gün gerçekleşecek kurs eğitimleri için kurs kayıtları devam ediyor. Eğitimlerin ise bu haftan itibaren başlayacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi daha önce de engelli bireyler için düzenlediği ücretsiz EKPSS kurslarını bu yılda düzenliyor. Engellilerin sosyal yaşama katılımlarını sağlamak için hazırlanan eğitim programı ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyini kapsıyor.

Engelli vatandaşların kamuda istihdamını sağladığı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursunda kayıt süreci devam ediyor. Kurslara farklı engel gruplarından bireyler katılabiliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin engelli öğrencilere ve ailelere rehberlik hizmeti sunmaya ve eğitim süreçlerinde onlara her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Dinçer, öğrencilerin başarıya ulaşması noktasında hazırlanan kurs eğitim programlarında alanında uzman öğreticilerin, kurs programına dahil edildiğini ve kursiyerlere genel kültür ve genel yetenek konularında eğitim verildiğini açıkladı.

EKPSS kursuna katılmak isteyenlerin Piri Mehmet Çarşısında yer alan Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezine müracaatta bulunabilecekleri bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.