Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray ile Karaman’ın müdürleri yer değiştirdi

Aksaray ile Karaman’ın müdürleri yer değiştirdi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2023 12:12

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın tasarrufuyla Aksaray ve Karaman İl Müdürleri yer değiştirdi.

Buna göre, Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Yılmaz, Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne atandı.

MURAT YILMAZ KİMDİR?

1985 yılında Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde doğdu. Lise öğrenimini Üsküdar Çağrıbey Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İkinci lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı ve halen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Yılmaz mesleği ile ilgili olarak özel sektörde kısa bir dönem çalıştıktan sonra 2012 yılında Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Çevre Mühendisi olarak göreve başladı. İl Müdürlüğü bünyesinde Çevre Yönetimi ve Denetimi, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdür vekili görevlerinin yanısıra 2018 yılından itibaren İl Müdür Yardımcısı vekili olarak görev yaptı..

Üniversite öğrenim süreciyle birlikte gönüllü olarak kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarında görev alan Yılmaz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu il temsilciliği görevlerinde ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Yılmaz evli ve bir çocuk babasıdır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.