Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaray koordinatör milletvekili, aday belirleme için Aksaray’da

Aksaray koordinatör milletvekili, aday belirleme için Aksaray’da
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ocak 2024 18:10

Yerel seçimler öncesinde AK Parti Aksaray teşkilatı ile bir araya gelen Isparta Milletvekili, aynı zamanda İl Koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy, Aksaray Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile görüştü.

Misafir heyetini belediye binası önünde karşılayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz ve beraberindeki heyet ile birlikte değerlendirme toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, heyete yaptığı sunumunda 5 yıllık yatırım ve hayata geçen projelere değindi. AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz, çalışmalarından ve sunumundan dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Hükümet olarak hizmet üreten bir anlayışla çalıştıklarını söyleyen İl Koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bizler bu seçimlere kararlılıkla hazırlanıyoruz. Aksaray’da teşkilatımız birlik ve beraberlikten ödün vermeden bir uyum içerisinde çalışıyor. Belediye Başkanımız Evren Bey’in yatırım ve projeleri çok güzel ve şehir halkına hitap ediyor.

Bir belediye başkanı ne kadar dinamik olursa bunun yansıması şehirde apaçık görülür. Aksaray’da bu dinamikliği görmek mümkün. Aksaray, orta Anadolu’da sürekli gelişen büyüyen dinamik bir şehir. Burada Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları ve projelerinin etkisi yadsınamaz bir şekilde ortaya çıkıyor. Belediye Başkanımız Evren Bey’i tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.