Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray STK’lardan ortak basın açıklaması

Aksaray STK’lardan ortak basın açıklaması
Aksaray Anadolu AŞ
12 Aralık 2020 17:30

Aksaray İl Özel İdaresi’nin 20 Kasım 2020 bütçe görüşmeleri sonrası mecliste üyesi bulunan bütün partilerin meclis üyeleri;

Meclis Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri aracılığıyla ilimizin Valisini; ilin sorunları ile ilgili istişare yapmak üzere davet etmişlerdir.

Bu toplantı, mecliste grubu bulunan siyasi partiler ile İl Özel İdaresinin en çok yatırım yapacağı kurumların birim amirlerinin de katılımıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde gerçekleşmiştir.

Böyle bir durum ortada iken; gerçekle hiçbir ilgisi olmayan, kasıtlı, taraflı ve kamuoyunu yanıltacak şekilde “Kente yatırım toplantısını AKP’lilerle yaptı” haberini yapmak; gazetecilik etik kuralları ile ve ahlaki değerlerle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.

Sayın Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu, İlk Günden itibaren yaptığı çalışmalar, ziyaretler ve açıklamalar ile siyasi dini ya da fikri mensubiyeti ne olursa olsun hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmemiş, yargılamamış ya da dışlamamıştır. Aksine Aksaray’ımızın özlemle beklediği birlik beraberlik sevgi ve kardeşlik ikliminin tesisinde çok büyük rol oynamıştır.

Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’ya yönelik yapılan haksız ve yalan beyanlar bizleri derinden üzmüştür.

Valimizin tarafsız Aksaray sevdalısı ve herkese eşit mesafede olduğuna gece gündüz çalıştığına inanıyoruz. Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası

Aksaray Ticaret Borsası

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği

Aksaray Ziraat Odası

Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası

Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası

Aksaray Veteriner Hekimler Odası

Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği

MÜSİAD, AKMÜB, ASKON, AKSÜTBİR, HAYKOB, TARKOB

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.