Dolar 32,4914
Euro 34,8060
Altın 2.474,94
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aksaray Tarım Platformu’ndan Başkan Yazgı’ya ziyaret

Aksaray Tarım Platformu’ndan Başkan Yazgı’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
25 Ocak 2018 20:39

Tarım Platformu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin ve Aksaray Genç Çiftçiler Derneği Başkanı Emrah Karaaslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette tarım platformu adına konuşan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, “Biz Tarım Platformu olarak şehrin emiri olan Sayın Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten son 3 -4 sene de Aksaray’ın çehresini değiştirdi. Çok önemli projelere imza attı. Özellikle Efor bölgesindeki Alt Geçit, Piri Mehmet Paşa Çarşısı, Kadın Aktivite Merkezi, Salıpazarı, Emekli Dinlenme Evi gibi çok önemli Aksaray’ın ihtiyacı olan çalışmaları şehrimize kazandırdı. Bizde Aksaray Tarım Platformu olarak bunları yakından takip ediyoruz. Kendileri ile de bu konular ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Bizde bugün bu projeler için teşekkür etmeye geldik. İnşallah daha iyi projeleri biz bekliyoruz. Çıta her gün yükseliyor, şehir büyüyor. Özellikle akşam saatlerinde o kadar trafik yoğunlaşmış ki gerçekten Aksaray zenginleşiyor. Ülkemiz zenginleşiyor bunu da Aksaray’ da hissediyoruz. O yüzden büyüyen ve gelişen Aksaray’ da çok önemli çalışmalar yapıyor kendileri çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde zor bir süreçten geçiyor. Şuanda terör örgütlerine karşı çok ciddi bir mücadele var şanlı ordumuzu kahraman ordumuzu yüce rabbim korusun diyoruz. Bizde devletimizin milletimizin yanındayız. Oradaki askerler kadar bu Vatana canımızı kanımızı malımızı her şeyimizi verme taraftarıyız. Can Allah’ın, mal devletin diyor teşekkür ediyorum.” dedi.

Aksaray’a ve insanlara hizmet etmek bizim birinci önceliğimiz’ diyen Başkan Yazgı, yaklaşık 4 yıllık belediye başkanlığı döneminde Aksaray’a 1 Milyarlık yatırım yapıldığını aktardı. Yapılan hizmetleri ana başlık halinde sıraladı.

Başkan Yazgı son olarak belediye hizmetlerinin yanından en önemlisinin de insanların gönlünü kazanabilmek olduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelen Tarım Platformu üyelerine teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.