Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’da pazar yerlerinde koronavirüs tedbirleri

Aksaray’da pazar yerlerinde koronavirüs tedbirleri
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2020 13:38

Aksaray Belediyesi, Korona virüsünün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak ve halkın sağlığını korumak amacı ile Pazar yerlerinde tedbir almaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Cumartesi pazarında maske ve eldiven dağıtarak esnafları ve vatandaşları tedbirlere uyulması noktasında uyarılarda bulundu.

Belediye ekipleri tarafından Pazar esnafına maske ve eldiven dağıtımının yanı sıra Cumartesi pazarı girişine el dezenfektan cihazı yerleştirdi.

Vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapan Belediye ekipleri Pazar alanlarında da tedbirlerini artırmaya devam ediyor.

Zabıta ekipleri, esnaflar ve vatandaşları hijyen kurallarına uyma ve sosyal mesafeyi korunma noktasında dikkatli olmaları için uyardı.

Aksaray Belediyesi’nin, Korona virüse karşı pazar yerlerinde önlemler almaya devam ettiğini belirten Aksaray Manavcılar, Balıkçılar, Tavuk ve Yumurtacılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, “Pazar alanlarımızda Aksaray Belediyesi tarafından korona virüs önlemleri kapsamında gerekli tüm tedbirler alınıyor. Pazar esnaflarımınız aralarındaki mesafeyi artırdık. Pazara gelenlerin sosyal mesafeyi korumaları için araları genişlettik. Esnaflarımıza bilgilendirme kâğıtları dağıttık. Aksaray Belediyemizin yapmış olduğu tüm çalışmalarından dolayı Pazar esnafımız adına Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi..

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Pınar Yıldız dedi ki:

    Uzmanlar koronavirüs aşısı bulunmadığı sürece önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söylemektedirler. Diğer ülkeler 2. dalgadan korkmaktadırlar ülkemize 2.dalga veya önümüzdeki kış aylarında tekrarlayacak olursa Gıda ürün tedarik zinciri bozulmayacaktır. Uzun mesafe nakliyat yapanlar havayolu ekipleri ve sağlık görevlileri gerekli önlemleri alarak bizlere güzel çözüm bulacaklardır. Şehirler arası nakliyatyapanlar sebze meyve ve diğer gıda alışverişin devam etmesi için çalışmalarına devam edecektir. Her platformda bu şekilde bilgilendirme yapılması insanlarımız için önemli olduğunuz düşünmekteyim.