Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Aktürk: İstişareye çok önem veriyoruz

Aktürk: İstişareye çok önem veriyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2023 10:33

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belde, Mahalle başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti İl Genel Meclis Grup toplantısını, ardından Belediye Meclis grup toplantısını gerçekleştiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ile birlikte İl Binasında AK Partili Mahalle ve Belde başkanları ile bir araya geldi.

Yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Aksaray’da yürütülecek çalışmalarla ilgili de istişare ve değerlendirmede bulunuldu.

İstişareler ile birlikte yürütülen çalışmaların ve birlikteliğin önemine işaret eden İl Başkanı Aktürk, halka dokunan ve insanlarla iletişime geçen anlayışın sürdürülmesi noktasında herkese büyük görevlerin düştüğünü vurguladı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belde ve Mahalle Başkanlarına; “Bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah geride bıraktığımız seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlere de daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız” hitabını hatırlatan Aktürk, “Belde ve Mahalle teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımızın en çok önemsediği teşkilat yapılanmasıdır. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Aksaray’ımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte milletimiz için tüm kademelerimizle sokak sokak, ev ev her sorunu çözmek için çalışacağız. Sizler AK Parti’nin bir parçası olarak vatandaşlarla bire bir iletişim halindesiniz. Teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görüyorsunuz. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretler vatandaşlarımıza hizmet olarak döndü. İnşallah bundan sonra da aynı uyum ile Aksaray için güzel işlere imza atacağınıza olan inancım tam. Şehrimiz ve ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.