Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Altınsoy: 21 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak

Altınsoy: 21 yıldır olduğu gibi yine milletimiz kazanacak
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mayıs 2023 13:21

Saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, “14 Mayıs’ta bu zaferlere bir yenisi daha eklenecek. Türkiye Yüzyılı’nda kazanan hem Aksaray hem de ülkemiz olacak” dedi.

Saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, “14 Mayıs’ta bu zaferlere bir yenisi daha eklenecek. Türkiye Yüzyılı’nda kazanan hem Aksaray hem de ülkemiz olacak” dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, saha çalışmaları kapsamında birlikte Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Şehrin dört bir yanında başlayan seçim gezileri tüm gün devam etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, “Tarihi, kültürü ve doğasıyla huzur şehri olan Aksaray’ımızda deyim yerindeyse ayak basılmadık yer bırakmıyoruz. Şimdiye kadar nice seçimlere nice zaferlere tanıklık ettik. 14 Mayıs’ta bu zaferlere bir yenisi daha eklenecek. Türkiye Yüzyılında kazanan hem Aksaray’ımız hem de ülkemiz olacak” diye konuştu.

“2002 seçimlerinden bu yana devam eden zafer geleneği, bu seçimde de artarak devam edecek” diyen Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin bağrından gelen bir liderdir. Milletimiz kendisi için bu kadar hizmet eden, uykusundan feragat eden, uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden liderine 14 Mayıs’ta tekrar yetkiyi vererek Türkiye Yüzyılı meşalesini yakacaktır.”

Türkiye’nin AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımlarla başarı yönünde büyük bir ivme yakaladığını kaydeden Altınsoy, “Ülkemizin yakın siyasal tarihi iyi bir şekilde irdelendiğinde, AK Parti hükümetlerimizin milletimize olan büyük hizmetleri daha net anlaşılacaktır. Her on yılda bir yapılan modern veya post modern darbelerle milletin iradesine ipotek koymaya çalışanlara Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kadroları daima ‘dur’ demiştir. Milletimizin tercihlerini yok sayan herkes milli irade duvarına çarpmıştır. 21 yıllık kutlu yolculuğumuzun en büyük öznesi daima milletimiz olmuştur. 14 Mayıs’ta yeni bir zaferle kazanan yine milletimiz olacaktır” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.