Dolar 32,5450
Euro 34,9384
Altın 2.445,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Altınsoy: Vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz

Altınsoy: Vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ocak 2022 12:00

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Esnafımızı, müteşebbisleri, yatırımcımızı faizden koruyacağız, vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik, inşallah her geçen gün yansımalarını etiket fiyatlarında da göreceğiz” dedi.

AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomi modeli vatandaşa bire bir anlatma mesaisi tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray İl Teşkilatı’nın da bu amaçla tüm birimleriyle sahada olduğunu bildiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, il merkezi ve ilçelerde hanelere ve işyerlerine ulaşılarak yeni ekonomik modelle ilgili bilgileri içeren broşürlerin dağıtıldığını aktardı.

Ana kademe, Merkez İlçe, kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere tüm teşkilatın, eş zamanlı olarak yeni ekonomik modelle ilgili çalışma yaptığına değinen İl Başkanı Altınsoy, “Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı yeni ekonomi modelimizi tüm halkımıza anlatıyoruz. İl teşkilatımızın tamamı bu eş zamanlı saha çalışmasına katılıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

İl merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerde de broşür dağıtımı yaptıklarını belirten Başkan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi özellikle ekonomideki kıskaçtan kurtaracak, aziz milletimizin refahını, kalkınmayı, yatırım ve istihdamı önceleyen yeni ekonomik düzenlemeleri halkımıza anlatmak için sahadayız. 2023, 2053 ve 2073 hedeflerinden şaşmadan güçlü Türkiye için daha çok çalışacağız. Daha öncede dediğimiz gibi yılmayacağız, yorulmayacağız bu ülkenin menfaatleri için gece gündüz tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Esnaf ve vatandaşların desteği ve takdiri ile karşılaştıklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, “Dolar 30 TL olacak diyerek felaket tellallığı yapanlar, şimdi nerede. Kafalarını kuma gömseler de bizler onların asıl amacının ne olduğunu gördük. Kur, faiz ve fiyat artışı üzerinden ülkemize milletimize oynanan oyunu görerek, durdurmayı başardık. İşçilerimizin, emeklilerimizin ve memurlarımızın maaşlarını ciddi anlamda arttırarak yanlarında olduğumuzu gösterdik. Biz, bir ve beraber oldukça ülkemize hiç kimse pranga vuramayacak. Gönüllerine dokunduğumuz her bir vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ve sevgilerini ifade ettiler. Yaparsa yine AK Parti yapar dediler, çözerse yine Recep Tayyip Erdoğan çözer dediler. Vatandaşlarımızın bu duruşu karşısında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yolumuza devam edeceğiz. Bizlere teveccüh gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.