Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Altınsoy’dan Polis Haftası kutlama mesajı

Altınsoy’dan Polis Haftası kutlama mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Nisan 2022 16:02

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplumun, düzen, barış, huzur ve güvenliğini sağlayan polis teşkilatının ülkenin dört bir yanında ellerinden gelen gayretle gece gündüz demeden çalıştığını aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, insanın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle çalışan polis teşkilatının en zor şartlarda dahi görevlerini yaparken gerektiğinde ülke ve millet için canını feda ettiğine değindi.

Başkan Altınsoy, “Bugün de emniyet teşkilatımız bütün unsurlarıyla dünyayı etkisi altına alan Kovid-19’a karşı yürütülen mücadelede halkımızla el ele vererek başarılı çalışma yürütmüştür. Emniyet teşkilatı mensuplarımızın sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde bugün özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı verdikleri başarılı mücadeleden dolayı şükranlarımı sunuyor, zor ve meşakkatli görevlerinde tüm polislerimize başarılar diliyorum. Görevi başında vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.