Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Uğur Etlik oldu

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Uğur Etlik oldu
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mart 2019 20:03

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığında değişikliğe gidildi.

Meclis Başkan Yardımcısı Musa Akoda’nın Yönetim Kurulu üyeliğine geçmesi ile birlikte boşalan Meclis Başkanlık görevine ATSO Meclis Üyelerinin oyları ile Uğur Etlik seçildi.

ATSO Meclis Salonunda yapılan seçim sonucunda açıklama yapan ve üyeleri en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalar yapacağının altını çizen Uğur Etlik, yaptığı açıklama da; “ATSO Meclis Üyelerimizin takdiri ile Meclisimizin Başkan Yardımcılığı görevine geldim. Bundan sonra ki süre zarfında Aksaray iş dünyamıza katkı sağlamak, sanayimizi her sektörde ileriye taşımak adına birlikte çalışarak çok daha iyi yerlere getirmek adına mücadele edeceğiz. Meclisimizdeki üyelerimizin tamamı bugün şehrimiz iş dünyasına katkı vermek, üyelerimizin isteklerini ve verdiği güvenleri boşa çıkarmamak adına çalışmalar yapmaktadır. Ortak Akılla hareket ettiğimiz ATSO Meclisimizde gayemiz vizyonumuz doğrultusunda Anadolu Sanayi Şehrini Aksaray’da inşa etmektir. Bu dakikadan sonra üzerimdeki görevimin ne denli önemli olduğunu bilerek çalışmalar yapacağımın bilinmesini istiyorum. Aksaray için çalışacak ve iş dünyamız için hareket edeceğimi belirterek oy veren, vermeyen tüm Meclis Üyelerimiz teşekkür ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.